• Det blir inte vad det blir, det blir vad vi gör det till!

  Med: Charlotte Nordén, VD på Cellbes

  Charlotte Nordén talar om hur viktigt det är att motivera och bekräfta men samtidigt ha höga förväntningar och väldefinierade mål. Kraften i att olika personligheter och generationer förstår och respektera varandra, för att dra åt samma håll.  Hur man skapar energin som får medansvariga i organisationen att dagligen reflektera, resonera och ifrågasätta. ”Vi kan inte lösa morgondagens problem med dagens tänkande”.

  Taggning: e-commerce, Retail

  Om: Charlotte Nordén

  Charlotte Nordén har jobbat med inom retail i över 35 år och har, på ledande positioner, framgångsrikt utvecklat ett flertal bolag inom både fysisk och digital handel. I dag är hon VD på Cellbes of Sweden som är inne på en omställningsresa från klassiskt postorderföretag till fullfjädrad internationell e-handel.

  Charlotte har en förmåga att få människor med sig och delar gärna med sig av sina erfarenheter och tankar kring hur man på ett affärsmässigt och konstruktivt sätt utvecklar bolaget med tydligt ledarskap, engagemang och glädje i fokus.

  Hon sitter som ledamot i styrelserna Svensk Handel, Sko & Textilhandlarna i Sverige, Aktiebolaget Alrik Hedlund m.fl. och är sedan ett par år tillbaka ordförande i Svensk Handel STILs styrelse.

  2019 tilldelades hon priset ”Årets Ledare” i Retail Awards.